Vroegh & Yoe: Stijging in organisch verkeer

Voor tandartspraktijk Vroegh & Yoe in Tilburg hebben we een stijging van 168% in organisch verkeer weten te realiseren. Hoe hebben we dat gedaan? Dat lees je hieronder!

Ook stijgen in organisch verkeer?

SEO optimalisaties

Voor Vroegh & Yoe hebben we enkel de SEO werkzaamheden opgepakt. We hebben de site technisch geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat zoekmachines de website beter gaan crawlen en beter kunnen lezen. Daarnaast hebben we de teksten van de website geoptimaliseerd en hebben we een aantal relevante blogartikelen toegevoegd. De inschrijvingen verliepen al goed dus aan het bestaande contactformulier en dergelijke hebben we niets veranderd.

Linkbuilding

Ook hebben we voor Vroegh & Yoe een mooi linkprofiel opgebouwd. Hierbij hebben we gekozen voor een mix aan startpagina’s om de website beter te laten crawlen door de zoekmachines. Daarnaast hebben we ook de bestaande vermeldingen geoptimaliseerd zodat er meer waarde vanuit hoogwaardige websites doorvloeit naar de website van Vroegh & Yoe

Vacatures

Door de fijne samenwerking hebben we Vroegh & Yoe ook mogen helpen bij het aantrekken van nieuw personeel. Voorheen ging dit voornamelijk via Indeed waarbij de kosten enorm uit de hand liepen. Wij hebben door het toevoegen van structured data aan de vacaturepagina’s ook top posities weten behalen in Google Jobs. Hierdoor worden de vacatures op dit moment veel sneller vervuld dan voorheen.

Resultaten

Met deze optimalisaties hebben we een stijging van 168% in organisch verkeer weten te behalen. Dit hebben we gedaan door goede posities te pakken op zoektermen als “tandarts Tilburg”, “tandartspraktijk Tilburg”, “mondhygiënist Tilburg”, etc. We hebben hiervoor op de lange termijn ingezet, na een snelle stijging in het begin zijn de resultaten daarna langzaam door gestegen naar meer dan 1.000 organische bezoekers per maand.

SEO resultaten

Wij sturen uiteraard nooit enkel op verkeersstijging, het moet onder aan de streep ook wat opleveren. Dat is gelukt want inmiddels is er al een jaar een patiëntenstop bij deze tandarts omdat ze de enorme vraag niet aankunnen.