Pinterest marketing

Pinterest is een visuele zoekmachine waar veel mensen dagelijks hun inspiratie opdoen. Is visuele content onder jouw doelgroep belangrijk? Dan kan Pinterest een zeer interessant platform zijn om vindbaar op te worden.

Hoe kunnen we jou helpen?

B2B en B2C doelgroepen

Op Pinterest bevinden zich zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Alles waar mensen inspiratie voor op kunnen doen kan interessant zijn om Pinterest voor in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorinrichting, maar ook aan ideeën voor kinderfeestjes of inspiratie voor de kinderkamer. In de meeste branches waar het visuele aspect meeweegt kan er wat met Pinterest gedaan worden.

Pinterest certificering

Omdat wij als bureau nauw samenwerken met Pinterest en hier voor verschillende klanten op adverteren weten we precies hoe we het optimale resultaat uit jouw campagnebudget kunnen krijgen. Door onze nauwe samenwerking zijn we ook in het bezit van onderstaande Pinterest certificeringen.

Pinterest Media Buyer certificatie

Pinterest organisch en advertenties

Op Pinterest is het slim om zowel organisch als met advertenties aan de slag te gaan. Met de organische pins kan je veel bereik behalen waar je niets voor betaald en met de advertenties kan je nieuwe doelgroepen aanboren die je nog niet kennen.

Door op een slimme manier Pinterest in te zetten om jouw doelgroep te benaderen kunnen we jouw producten of diensten bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Wil je aan de slag met Pinterest maar heb je hulp nodig bij het bepalen van je strategie of het opzetten van de campagnes? Klik dan op onderstaande knop!

Veelgestelde vragen over Pinterest marketing

  • Hoe werkt Pinterest marketing?

    Door afbeeldingen of producten op Pinterest te promoten kan je bezoekers naar je website krijgen. Door deze afbeeldingen en producten op Pinterest te pinnen kunnen gebruikers van Pinterest hierop doorklikken naar je website. Je kunt deze pins ook promoten door Pinterest advertenties in te zetten.

  • Wat kost adverteren op Pinterest?

    Pinterest is een van de goedkopere platformen om op te adverteren als je je doelgroepen goed instelt. We hebben bedragen gezien van rond de € 0,05 per click, maar het gemiddelde ligt rond de € 0,11 per click. Per 1000 vertoningen betaal je ongeveer € 5,- op Pinterest. Bovenstaande bedragen zijn uiteraard afhankelijk van je campagnedoel, doelgroep en de kwaliteit van je advertenties. Maar met een goede strategie hoeft adverteren op Pinterest niet extreem duur te zijn.