CRO/UX

Conversie optimalisatie (CRO) en gebruikerservaring (UX) zijn twee essentiële elementen in de digitale wereld die hand in hand gaan. Beide diensten zijn van vitaal belang voor websites en samen kunnen ze worden ingezet om online succes te behalen. Daarnaast dragen CRO en UX bij aan het behalen van goede SEO resultaten en meer kwalitatieve conversies uit jouw website of webshop.

Hoe kunnen we jou helpen?
Bespaar held
CRO en UX specialist

Wat willen jouw gebruikers?

Dit is de belangrijkste vraag die onze CRO-specialisten proberen te beantwoorden. Door het doen van allerlei soorten onderzoek naar jouw doelgroep en hun gedrag stellen zij hypotheses op en zorgen ze voor een nóg betere ervaring. Dit om uiteindelijk de conversie op jouw website te verbeteren.

CRO software

Onze CRO specialisten gebruiken verschillende soorten software om metingen te doen onder jouw doelgroep. Met deze software krijgen we samen inzicht in het gedrag en de behoeften van jouw klanten en potentiële doelgroep.

Optimizely logo
Hotjar logo
Miro logo

De nieuwste CRO blogs

Kennis staat centraal bij Heroes of Tomorrow. Daarom delen we onze kennis over CRO graag met je via onderstaande blogs over CRO.

Veelgestelde vragen over CRO & UX

 • Wat is CRO en waarom is het belangrijk?

  CRO is het proces van het optimaliseren van een website om de conversieratio te verbeteren. Het is belangrijk omdat het de efficiëntie van je website verhoogt en de kans vergroot dat bezoekers acties ondernemen, zoals aankopen doen of formulieren invullen.

   

 • Wat is UX en waarom is het belangrijk?

  UX verwijst naar de algehele ervaring die een gebruiker heeft bij het interageren met een product of website. Het is belangrijk omdat het direct van invloed is op de tevredenheid en loyaliteit van gebruikers.

 • Hoe meet je conversies en wat zijn conversiedoelen?

  Conversies kunnen worden gemeten door specifieke doelen te definiëren, zoals aankopen, nieuwsbriefinschrijvingen of het invullen van een formulier. Conversiedoelen variëren afhankelijk van de aard van de website.

 • Wat is A/B-testen en hoe kan het de conversieratio verbeteren?

  A/B-testen is een methode waarbij twee versies van een webpagina worden vergeleken om te zien welke beter presteert. Het helpt bij het identificeren van elementen die de conversieratio kunnen verbeteren. Soms zijn dit hele grote verschillen, maar het kan ook gebruikt worden om iets kleins te testen zoals de tekst op een bepaalde knop bijvoorbeeld.

 • Hoe verbeter je de gebruikerservaring op een website?

  Dit kan worden bereikt door een intuïtieve navigatie, responsieve ontwerpen, snelle laadtijden en duidelijke oproepen tot actie te implementeren. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal.

 • Welke factoren beïnvloeden de UX?

  Factoren zoals ontwerp, inhoud, prestaties, toegankelijkheid en bruikbaarheid hebben allemaal invloed op de algehele gebruikerservaring.